Medic First Aid

U+21B1.svg klim instructeur   U+21B2.svg opleiding

Hommes Survival & Outdoor verzorgt verschillende cursussen op het gebied van eerste hulp verlening. Wij zijn in te huren om langs te komen voor een groep of als individu kun je aansluiten bij 1 van de reeds ingeplande cursussen. Hommes Survival & Outdoor is een erkend trainingscentrum voor MFA cursussen en retrainingen vanuit MFA Europe. Wij staan bekend onder registratienummer 1702 bij deze instantie. De cursussen die aangeboden worden zullen inhoudelijk voldoen aan de eisen en visie van MFA Europe. Voor meer informatie over MFA Europe kun je kijken op www.mfaeurope.nl.

Aangezien ons specialisme ligt in de outdoorbranche hebben we speciale inhouden ontwikkelt voor de cursussen en retrainingen. Deze kunnen afgestemd op Survivalrun verenigingen, Buitensportbedrijven en andere Outdoor gerichte organisaties afhankelijk van het activiteiten aanbod.

Offerte aanvragen

 

De volgende cursussen worden aangeboden:

BLS-V
Basis MFA cursus van 1 dag waarbij met name de levensreddende handelingen centraal staan. De kosten voor deelname aan deze cursus zijn €115,- per persoon. Een retraining van een halve dag kost €65,- per persoon.

EHV-V
Complete MFA cursus van 2 volle dagen waarbij alle facetten van het verlenen van eerste hulp behandeld zullen worden. De kosten voor deelname aan deze cursus zijn €205,-. Een retraining van 1 dag kost €95,- per persoon.

menu