Voorjaar Kajakweek

U+21B1.svg reizen   U+21B2.svg zomer kajakweek

Deze week vindt plaats in de Meivakantie (week 18) van 29 april – 4 mei 2018. Deze week zal er gevaren worden op rivieren in de Isere vallei. Afhankelijk van de waterstanden en het weer staan de volgende rivieren op de agenda: … Deze kajakweek is bedoeld voor ervaren kajakkers. Deelnemers moeten in staat zijn om op wildwater 2 keerwaters te varen, wildwater 3 ervaring te hebben en te kunnen eskimoteren op vlak water.

Boeken

 

 

Planning (voorlopig)

De planning blijft flexibel aangezien we altijd afhankelijk zijn van waterstanden en weer. De voorlopige planning ziet er als volgt uit.

Zaterdag Aankomst dag en wordt het kamp opgebouwd
Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Vrijdagavond Terugreis naar Nederland

 

Locatie

De camping waar we gaan staat is camping Le Verger in La Roche-de-Rame. Deze camping is gelegen naast een klein dorp aan de rivier de Durance. Er is natuurlijk warm water, electriciteit en Wi-Fi. Wij zorgen voor een grote groepstent met tafels, banken, gasflessen en branders, kookgerei en eetgerei. Zelf dien je een tent, slaapzak, isolerend slaapmatje en kleding voor zowel warm als koud weer mee te nemen.

 

Materiaal

Wij zorgen voor alle materialen die je nodig hebt tijdens het kajakken zoals een kajak, peddel, wetsuit, spatzeil, anorak, helm, zwemvest en eventueel een neusklem. Zelf moet je zorgen voor schoenen in de kajak. Dit kunnen gewoon oude sportschoenen zijn met een stevige zool.

 

Kosten

De kosten voor de kajakweek bedragen €350,- per persoon voor begeleiding, materiaal en kamp deelname. Dit bedrag is exclusief reis en verblijfkosten. Wij bieden kortingen op het totaal bedrag wanneer je in bezit bent van een complete set materiaal en wanneer je de materialen zelf vervoert.

 

Verzekering

Het is verplicht om voor deze week een reisverzekering af te sluiten met risicovolle sporten. Meerdere verzekeringsmaatschappijen bieden een dergelijke clausule aan, bijvoorbeeld de reisverzekering via de NKBV.

menu