Informatie lidmaatschap

U+21B1.svg agenda   U+21B2.svg survivalrun beginners

Hommes Survival & Outdoor biedt survivalrun trainingen voor deelnemers vanaf 6 jaar voor ieder trainingsmotief en voor elk niveau. Zo kunnen de deelnemers tijdens de trainingen prestatief of recreatief aan de slag, kan er zelfstandig of begeleid getraind worden en zijn de trainingen gedoseerd naar de belangrijkste wedstrijden gedurende het seizoen. Differentiatie in trainingsaanbod is ons grootste streven. Zo proberen we zoveel mogelijk de trainingen op maat aan te bieden.

Lid worden

Lidmaatschap

Wij bieden 4 lidmaatschapsmogelijkheden. Twee voor Jeugd en twee voor volwassenen. Lidmaatschap Jeugd A en B zijn bedoeld voor deelnemers t/m 17 jaar. Met lidmaatschap Jeugd A kan er eenmaal getraind worden op een vast moment en met lidmaatschap Jeugd B kan er tweemaal per week getraind worden. Lidmaatschap Volwassen  A en B zijn bedoeld voor deelnemers vanaf 18 jaar. Met lidmaatschap Volwassen A kan er eenmaal getraind worden op een vast moment en met lidmaatschap Volwassen B kan er onbeperkt getraind worden.

 

Trainingsmomenten

Voor een actueel trainingsrooster kun je altijd kijken in de Agenda.

 

Soorten training

 

Survivalbond Nederland (SBN)

Voor meer informatie betreft de beoefening van de sport survivalrun in Nederland kunt u kijken op de website van de SBN. Op deze website kunt u alle wedstrijden vinden die onder auspicien van de survivalbond vallen, lid worden van de survivalbond en inschrijven voor wedstrijd licenties en de tussenstanden bekijken van de verschillende circuits.

menu