Kids Outdoorweken

Terug naar evenementen

Komende zomer organiseren wij voor de derde keer Kids Outdoorweken tijdens de schoolvakantie in de zomer in Nederland. Deze week is gepland van 19 tot en met 23 augustus 2024. Dit jaar organiseren we meerdere edities. De andere eventuele data volgen nog. Iedere dag kunt u uw kind ’s ochtends langsbrengen en aan het einde van de dag weer ophalen. Wij zorgen iedere dag voor een uitdagend programma met allerlei Outdoor activiteiten! Deze week is geschikt voor kinderen van 6 – 12 jaar. Er worden ter plaatse leeftijd / niveau groepen gemaakt.

 

Planning

Iedere dag kan u uw kind brengen om 9:00 en om 16:00 weer ophalen. Om 9:00 starten we dan met een welkomstwoord en nemen we de planning van de dag door. De algemene planning is hieronder beschreven. Tussen de vaste activiteiten is er vaak de gelegenheid om vrij te spelen op het terrein.

Dag Ochtend Middag
Maandag Survivalrun en apekooi! Boogschieten
Dinsdag Katapult bouwen en schieten Vlot bouwen, varen en zwemmen?
Woensdag Oriëntatie tocht Vuur maken met fire steel!
Donderdag Wand- en boompje klimmen! Boomhut en bivak bouwen + overnachting?
Vrijdag Bivak afbreken Smokkelaarsspel
Locatie

We starten altijd bij de Survivalbaan Zernike. De activiteiten zullen soms ook in de omgeving zijn.  Bij het halen en brengen kunt u uitgaan van deze locatie.

 

Materialen en kleding

Wij zorgen voor alle materialen die benodigd zijn bij de activiteiten. Zelf dien je te zorgen voor sportkleding. Het is handig om iedere dag even een droog setje mee te nemen. Bij verschillende activiteiten kunnen kinderen nat en vies worden. Bij sommige onderdelen kan een lange broek fijn zijn. Denk hierbij aan het schuren langs touwen of lopen door bosjes met brandnetels.

 

Kosten

€350,- per persoon voor deelname aan alle activiteiten en iedere dag lunch. Leden van Hommes Survival & Outdoor krijgen 10% korting.

 

Heeft u vragen of wilt u uw kind aanmelden voor deze week?
Stuur een e-mail naar info@hommesoutdoor.nl

menu