Survival Teamwork

U+21B1.svg survival sportdag   U+21B2.svg vrijgezellenfeest

Het Survival Teamwork Arrangement is een programma waarbij survivalrun ingezet wordt als middel om andere doelen na te streven. Door samen te werken om verschillende grensverleggende hindernissen te overwinnen proberen we de band van het sport of management team te versterken. Naast een activiteit die bijdraagt aan teambuilding is het ook zeker een leuke activiteit voor teams of verenigingen als uitje.

Offerte aanvragen

 

Beschrijving

Na de introductie starten we met een korte warming-up, zodat iedereen klaar is om te beginnen aan de hindernissen. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de totale groep verdeeld in kleine groepjes van 3 – 6 deelnemers. In deze kleine groepjes proberen ze zoveel mogelijk hindernissen te halen. Hierbij mogen de teamleden samenwerken. Bij elke behaalde hindernis krijgt een team een knipje in hun knipkaart (1 punt) en kunnen ze op naar de volgende uitdaging. Op den duur stopt de tijd en wordt er gekeken hoeveel punten elk team heeft verzameld. Hierbij strijden ze dus tegen andere teams om zoveel mogelijk hindernissen te halen! Iedere hindernis die gedaan mag worden wordt voorzien van een instructiekaart.
Het tweede deel van de activiteit bestaat uit het proberen te klimmen van de gehele survivalbaan achtereen. Dit wordt gedaan met de regels van het Chagrijnenspel: Steeds als een teamlid op de grond valt, moet het hele team bij die hindernis overnieuw beginnen. Afhankelijk van het aantal punten die behaald zijn bij het eerste spel krijgt het team hulpmiddelen om de survivalbaan gemakkelijker te kunnen klimmen. Elk team probeert de survivalbaan zo snel mogelijk rond te klimmen. Het team met de beste tijd is de uiteindelijke winnaar!

 

Locaties

Dit arrangement is mogelijk op de Survivalbaan Zernike en op de Survivalbaan Europapark.

 

Tijdsduur

Deze activiteit duurt 1,5 – 2 uren.

 

Kosten

De kosten voor dit programma zijn  €17,50 per persoon met een minimum van €175,-. Voor studentenorganisaties hanteren we speciale prijzen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

menu